Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Való Világ4

 A Való Világ 4 az RTL Klub valóságshowjának negyedik szériája. A műsor 2010. november 20-án vette kezdetét.

Az RTL Klub 2010. augusztus 17-én jelentette be, hogy Magyarország legnépszerűbb valóság show-ja visszatér a képernyőre.[1] Az első beszavazó show-ra november 20-án került sor. A Való Világ 4 annyiban különbözik az eddigi szériáktól, hogy a beszavazó show-k alkalmával egy-egy személyiségtípusra lehet szavazni, továbbá a műsor honlapját böngészőknek folyamatosan lehetőségük van a műsort különféle szavazásokkal a kedvükre alakítani.

Az első beszavazó show alkalmával az „okostojások” csapata versengett a nézők kegyeiért, ezzel egyidőben pedig 7 celeb költözött a luxusvillába. Győzike, Bea asszony, Laci betyár, Benkő DánielTóth Gabi, Iszak Eszter és Voksán Virág 4 napot töltöttek a villában, a helyükre november 24-én a nagy Beköltöző show alkalmával 3, immár állandó villalakó költözött, majd az este folyamán még ketten csatlakoztak hozzájuk. Ezzel kezdetét vette a Való Világ 4. szériája.

A műsort LiluStohl András és Sebestyén Balázs vezeti. A Való Világ 4-hez szorosan kapcsolódó műsorok a délutáni NekedValó, valamint a késő esti BeleValóVilág. A NekedValót Istenes Bence és Mádai Vivien vezeti, míg a BeleValóVilágot Valkó Eszter és Gáspár Győző. A sorozat főcímdalát Tóth Gabi és Ádok Zoli énekli

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 36791
Hónap: 573
Nap: 9